Foto: Nansen Polar Expeditions

Beredskapsavtale inngått for luksuscruise- og ekspedisjonsselskapet Nansen Polar Expeditions

Safepath skal sørge for beredskap og sikkerhetsstyring for selskapet som tilbyr ekspedisjoner i polare og arktiske havområder. 

 

Nansen Polar Expeditions er veldig glade for å bruke Safepath-systemene for den daglige driften og sikkerheten for våre skip når de er på ekspedisjoner i Arktis og Antarktis, samtidig som vi utvider vår virksomhet i Møre og Romsdal!, sier konsernsjef Audun Lie Dahl. 

 

Nansen Polar Expeditions tilbyr et nytt konsept for yachting og eksklusive ekspedisjoner. Med de to fartøyene MV Nansen Explorer og MV Villa tilbyr de sine kunder unike reiser og opplevelser i polhavet.


Opprinnelig bygget som et forskningsfartøy, er MV Nansen Explorer i dag en hybrid mellom et dyktig og kraftig kommersiell skip med komforten og servicen til en luksusyacht. Fartøyene kan seile lenger, og trenge dypere ned i isen, enn andre yachter. Ved å bygge bro mellom et robust ekspedisjonsfartøy og en luksuriøs superyacht, er MV Nansen Explorer og MV Villa ulikt alt annet for eventyrsøkende turister.


Selskapet er opprinnelig fra Smøla. I tillegg til deres innovative og eksepsjonelle reiser i polare farvann, har de også satt en ny standard for sikkerhet. De tar sikkerhet på største alvor, både for mannskapet og på vegne av passasjerene. Ved å velge Safepath®Beredskap og sikkerhetsstyringssystemet SeaLog fra Safepath er de godt forberedt og ivaretatt på reisene.

 

Safepath ivaretar fartøyene 24/7 og holder oppdatert statusoversikt med all relevant informasjon. Disse dataene kan enkelt deles med redningsetatene i en nødssituasjon. SeaLog er et fullstendig digitalt styringssystem for kontroll over vedlikehold, logging, beredskap og sikkerhetsstyring.

 

Vi er stolte av å være en del av eksklusive Nansen Polar Expeditions!

0