OKEA - Hovedkontor i Kristiansund

OKEA forlenger rammeavtale med Safepath!

OKEA satser på en lokal leverandør og forlenger sin rammeavtale

Rammeavtale om kjøp av marine tjenester fra Safepath AS forlenges! OKEA fortsetter med dette å styrke lokalt næringsliv på Nordmøre. Vi i Safepath ser frem til nye og utfordrende oppdrag for OKEA i årene som kommer.

OKEA er en raskt voksende produsent av olje på Norsk sokkel. Selskapet er lokalisert i Trondheim, Stavanger og i Kristiansund og deres visjon er å være ledende innen sikker og kostnadseffektiv utvikling og drift av mindre felt.

OKEA vil bruke den beste tilgjengelige teknologien for å redusere CO2-utslipp i størst mulig grad. Målet er at OKEA sine operasjoner skal ha minst mulig innvirkning på miljøet. (Kilde: okea.no)

OKEA er i dag operatør på Draugen-feltet og partner i de aktive feltene Gjøa og Ivar Åsen. I tillegg har OKEA også eierandeler i Grevling og Yme som begge er felt under utbygging. (Kilde: okea.no/assets)

OKEA har siden desember 2019 hatt kontrakt med Safepath på levering av marine tjenester. Safepath jobber både in house hos OKEA her i Kristiansund, ute i operasjoner og på fartøy og digitalt gjennom våre spesialtilpassede, grønne og effektive løsninger. Vi i Safepath håper det er våre fremtidsrettede løsninger og kvaliteten i leveransene fra oss som har resultert i forlengelse av rammeavtalen.

Foreløpig har vi ikke levert havovervåkingstjenester til OKEA, men vi krysser fingrene for at muligheten til det kommer. OKEA er et fremtidsrettet og innovativt selskap med sin driftsorganisasjon lokalisert her i Kristiansund, akkurat slik som Safepath. Det er viktig for oss som jobber i Safepath at vi i alle våre oppdrag for vår gode kunde OKEA greier å utnytte dette grensesnittet mellom selskapene; nærhet, kvalitet og effektivitet.

Safepath er stolt over å være en foretrukken leverandør til OKEA og takker for tilliten.

Vi ser fram til videre samarbeid i årene som kommer!

 

Foto: okea.no, safepath.no

0