Safepath utstiller på Nor-Fishing

Safepath skal være utstiller under årest fiskerimesse Nor-Fishing i Trondheim 23.-26. august. 

Safepath skal for 3. gang delta på Nor-Fishing, denne gangen som utstiller med egen stand. Besøk oss gjerne for en uformell prat og en kopp kaffe i vår hyggelige stand. Vi har også tid og plass til mer formelle møter om det er ønskelig.
 
Nor-Fishing er et viktig nasjonalt og internasjonalt møtested for fiskerinæringen, og er i dag en av verdens ledende messer for fiskeriteknologi. Her presenteres alle nyheter av betydning for næringen. For Safepath er deltakelse under Nor-Fishing en viktig prioritering for å kunne synliggjøre våre tjenester og produkter for næringen.
 
Safepath er et av Norges ledende selskaper innen havovervåking og beredskap, og er landets største uavhengige overvåkings- og beredskapssentral for fiskeri, havbruk og offshorenæringen. Vi er spesialister på beredskaps- og sikkerhetsarbeid for maritime næringer, og leverer 24/7 overvåking av maritim trafikk, inspeksjoner, tredjeparts-godkjenning, revisjon, utvikling og forenkling av prosedyrer, sikkerhetstrening og digitale sikkerhetsstyringssystemer. Vi er en aktør som utgjør en viktig forskjell i samspillet mellom etablerte redningsetater, sjøfarende og maritim virksomhet. Målet vårt er å øke sikkerheten og effektiviteten ved aktiviteter til havs.
 
Gjennom gode samarbeid med blant andre sjøforsikringsselskapene, Innovasjon Norge, Forsvaret og våre gode kunder innen fiskeribransjen har vi inntatt en unik posisjon i det maritime markedet. 
 
Besøk vår stand
Du finner Safepath AS på stand nr A-187 i Trondheim Spektrum, hall A. 

 

 

.

0