Vil du bli en del av Safepath-teamet? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vårt team Kontakt oss

Safepath er en uavhengig overvåkings- og beredskapssentral for fiskeri, havbruk og offshorenæringen. Vi er spesialister på beredskaps- og sikkerhetsarbeid for maritime næringer. Safepath utgjør en forskjell i samspillet mellom etablerte redningsetater, sjøfarende og maritim virksomhet. Målet vårt er å øke sikkerheten og effektiviteten ved aktiviteter til havs.  Vi er en moderne bedrift som tilbyr produkter og tjenester myntet på digitalisering og teknologisk innovasjon. 

om arbeidsgiveren

Safepath er leverandør av maritim beredskap og havovervåkingstjenester, og er lokalisert i Melkvika Næringspark i Kristiansund. Vi leverer beredskapssystem som er tilpasset krevende arbeidsmiljø til havs slik at våre kunder kan ha lav risiko og verdensledende sikkerhet på sjøen. Vår maritime beredskapssentral, Safepath Control, er en uavhengig overvåkings- og beredsskapssentral for fiskeri, havbruk og offshorenæringen.

Vi er spesialister på beredskaps- og sikkerhetsarbeid for maritime næringer, og leverer 24/7 overvåking av maritim trafikk, inspeksjoner, tredjeparts-godkjenning, revisjon, utvikling og forenkling av prosedyrer, sikkerhetstrening og digitale sikkerhetsstyringssystemer. 

Vi skal være en aktør som utgjør en viktig forskjell i samspillet mellom etablerte redningsetater, sjøfarende og maritim virksomhet. Målet vårt er å øke sikkerheten til alle som jobber til havs ved å tilby digital innovasjon, forenklede verktøy og ikke minst kompetanse og kvalitet.  

Finner du ingen stillinger som passer deg?

Vi er alltid på utkikk etter nye og dyktige kollegaer på teamet. Selv om du ikke finner en ledig stilling som passer deg, så oppfordrer vi deg likevel til å sende inn en åpen søknad. 

Bruk søknadsskjemaet på denne siden og fyll ut med hvem du er, hvilken erfaring du har og hvorfor du ønsker å jobbe hos oss. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ingen fil valgt
Ingen fil valgt