Vil du bli en del av Safepath-teamet? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vårt team Kontakt oss

Safepath er leverandør av maritim beredskap og havovervåkingstjenester og er lokalisert i Kristiansund. Våre beredskapssystem er tilpasset krevende arbeidsmiljø til havs slik at våre kunder kan ha lav risiko og verdensledende sikkerhet på sjøen. Vår maritime trafikksentral, Safepath Control er Norges eneste beredskaps- og overvåkingssentral tilrettelagt for både maritim sektor, petroleumsbransjen og offentlig sektor.  

control supervisor

SAFEPATH AS er spesialist på beredskaps- og sikkerhetsarbeid for maritime bransjer. Vår beredskaps- og havovervåkingssentral Safepath Control er Norges eneste uavhengige overvåkings- og beredskapssentral for fiskeri, havbruk, kabelselskaper, offshorenæringen og for offentlige myndigheter. Herfra bistår vi våre kunder med effektivt å ivareta sikkerheten for personell, miljø og utstyr.  

Safepath Control Supervisor søkes! 

Vi søker etter en ny kollega i vår maritime havovervåkningssentral. Vi ser etter deg som har lyst på en variert arbeidshverdag med interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Du kommer til å jobbe i et selskap som utgjør en forskjell for beredskapen til havs med kolleger som har høy kompetanse innenfor sine felt.   
 
Faglige kvalifikasjoner 

Vi søker etter kandidater med relevant utdannelse innen beredskap, logistikk eller høyere maritim utdannelse/sjøkrigsskolen. Du har dekksoffisersertifikat og VHF-sertifikat. Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig, er nødvendig for å lykkes i jobben.  

Du har kunnskap om fiskeri- og havbrukssektoren, olje- og gassektoren og du har god IT-kompetanse. Fleksibilitet er en forutsetning for å lykkes: Supervisor jobber i turnus (dag/natt/helg) med direkte overvåkingsoppdrag og med oppgaver relatert til oppbygging av de digitale beredskapssystemene for våre kunder. Det betyr at du må beherske et variert sett med oppgaver.

Erfaring vi ser etter

  • Utvikling og oppsett av system for kvalitetskontroll og arbeidsrutiner
  • Utrednings- og dokumentasjonsarbeid
  • Arbeid i privat næringsliv 
  • Arbeid på fartøy i norsk eller internasjonal sektor

Personlige egenskaper vi ser etter

  • Struktur - du skaper oversikt og system, og er nøye i ditt arbeid  
  • Pliktoppfyllende - du tar ansvar og bidrar der det er behov 
  • Motstandsdyktig - du er trygg og rolig selv om det er hektisk rundt deg  
  • Selvstendig – du behersker å jobbe selvstendige dag, natt- og helgevakter

Til denne stillingen krever vi plettfri vandel.  
 
Våre høymoderne lokaler ligger i Kristiansund og det er her den faste arbeidsplassen vil være.

 

Søknad med CV sendes til thomas@safepath.no innen 12. August 2022.  


Ved spørsmål om stilingen ta kontakt med: 
 
Thomas Hammerseth, Safepath Control Manager – 922 88 009 
Sidsel Sæterøy, Adm. dir. – 991 55 447

Finner du ingen stillinger som passer deg?

Vi er alltid på utkikk etter nye og dyktige kollegaer på teamet. Selv om du ikke finner en ledig stilling som passer deg, så oppfordrer vi deg likevel til å sende inn en åpen søknad. 

Bruk søknadsskjemaet på denne siden og fyll ut med hvem du er, hvilken erfaring du har og hvorfor du ønsker å jobbe hos oss. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!